banner
 
cursussen
Consulten
contact
Aanvraag
Edelstenen en Mineralen
 Voor alle consulten moet een afspraak gemaakt worden, van woensdag t/m zaterdag van 12.00 t/m 16.00 uur

De privé afspraken zijn altijd tussen 10.00 en 11:30 uur dit is voor Psychometrie (waarneming aan de hand van foto's of voorwerpen) Edelsteenlegging, Magnetiseren, of een Reiki-behandeling. 

Edelsteentherapie begint steeds meer de erkenning te krijgen die het verdient.

Om edelstenen/mineralen voor een therapie zomaar aan te schaffen, op een beurs of winkel omdat deze er zo mooi uitzien is niet erg verstandig, beter is om hem uit te laten testen door een edelsteentherapeut.Gelukkig hebben diverse edelsteentherapeuten zich in de werking
van de edelstenen/mineralen verdiept en kunnen u daarom het juiste advies geven. Het beste is om dit via uw chakra's te laten pendelen.

We gaan hier uit van de zeven hoofdchakra's en het 4+ gebied.
Chakra's zijn de energiewielen in het dierlijk- en menselijk lichaam, deze chakra's staan in verbinding met de organen in het lichaam.

Indien de therapeut een chakra tegenkomt met een blokkade, kan deze op dat moment een psychisch of lichamelijk probleem geven. De uitgeteste edelsteen of mineraal kan zowel de oorzaak als het ongemak verlichten of oplossen en de chakra weer in balans brengen. Indien de blokkade te heftig is, waardoor het te lang zou duren om hem weer in balans te krijgen, kan ook een edelsteenlegging worden geadviseerd.

Een edelsteenlegging kan variëren van een calsiet legging tot een kristalmassage. De edelsteentherapie is niet gekoppeld aan een bepaalde leeftijd en kan uitstekend naast de reguliere medische wereld toegepast worden. (let op! naast, niet in plaats van)


Edelstenen/mineralen hebben ook een uitstekende werking om ruimtes van energie te voorzien, van kinder-, slaap-, huiskamer tot de werkplek.

Deze ruimtes kunnen door middel van ruwe stukken, bollen, geodes, met hun schoonheid van vorm en kleur, ook de plaats innemen van bijvoorbeeld een schilderij of beeld zodat het een onderdeel wordt van uw interieur.

Ook voor het tegen gaan van elektromagnetische stralen zijn er diverse stenen. Wel is het verstandig om ook hier een goed advies over te krijgen van een therapeut.

Het uitpendelen van een edelsteen/mineraal via chakra's vindt van 12:00 tot 16:00 uur plaats ook via afspraak. Dit kan eventueel ook via een foto van mens of dier, waar deze alleen op afgebeeld staan.