banner
 
cursussen
Consulten
contact
Aanvraag
Edelstenen en Mineralen
 
  In mijn praktijk Call for Vision te Den Haag heb ik jarenlang ervaring opgedaan als edelsteentherapeute. Door deze ervaring te combineren met gechannelde informatie heb ik dit boek tot stand kunnen brengen.

De nieuwe informatie is niet alleen voor lichamelijke ongemakken maar ook de psyche en toepassingen in het interieur worden hierin beschreven.

Wat geheel nieuw is, zijn de rituelen met edelstenen en mineralen bijvoorbeeld: het reinigen van een ruimte waar negatieve energie aanwezig is, zwarte magie doorbreken, energie sturen naar een ziek persoon eventueel versterkt met Reiki-energie, of straling van zendmast en/of hoogspanningskabel verminderen of helemaal tegenhouden.

Het boek bestaat uit 144 pagina’s en is full colour gedrukt waardoor de edelstenen en mineralen duidelijk zijn afgebeeld. Het is een gebonden boek, voorzien van een hardcover die glanzend gelamineerd is, het formaat is 17 x 24 cm. ISBN nr. 978-90-70886-69-1

U kunt het boek inclusief verzendkosten hier bestellen voor € 22,50. Na ontvangst van het bedrag op IBAN NL87 ABNA 0418 9609 09 t.n.v. Call for Vision zullen wij u het boek binnen 3 werkdagen toezenden.
Edelstenen en Mineralen door Tineke de Caluwé